Dieuwke en haar man leiden een horecaonderneming waar goed voor mensen wordt gezorgd en iedereen erbij hoort.
In restaurant Onze Kerk werken onder andere mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het imago van een plek waar goed voor mensen wordt gezorgd, is ook op zakelijk vlak belangrijk. Bovendien wordt het ‘reguliere’ personeel er beter van. "Ze leren begrip te hebben voor mensen die anders zijn en voor elkaar."
Haar inspiratieverhaal "We komen uit een dorp en daar hoort iedereen erbij. Je moet het gewoon dóen. Niet te ingewikkeld maken." Lees verder
"We komen uit een dorp en daar hoort iedereen erbij. Je moet het gewoon dóen. Niet te ingewikkeld maken."
Lees verder
Dieuwke onderneemt zo groen mogelijk als ondernemer (BN DeStem, 22 december 2021)
Dieuwke en Willem Simonis over hotels op de Markt: ‘We zijn zwanger van de plannen’ (BN DeStem, 19 februari 2022)
Op ‘wereldreis’ met Surinaamse, Afghaanse en Oekraïense koks bij Brabants Besten Dieuwke Stellinga (Eindhovens Dagblad, 3 februari 2023)
brabants besten
interviews
in het nieuws
agenda
podcasts & webinars
publicaties
inclusiviteit
sociale innovatie
leven lang ontwikkelen
economie van morgen
blieftink@brabant.nl
inschrijven nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Lees meer over cookies in onze cookieverklaring.
Deze cookies verzamelen nooit persoonsgegevens en zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website.
Deze cookies verzamelen gegevens zodat we inzicht krijgen in het gebruik en deze website verder kunnen verbeteren.
Deze cookies zijn van aanbieders van externe content op deze website. Denk aan film, marketing- en/of tracking cookies.