Ambassadeur Leerwerkloket: Arnold Versteeg

05-12-2023

Brabants Besten Arnold Versteeg vertelt in een interview met Leerwerkloket Midden-Brabant en Midpoint Brabant over zijn leven lang ontwikkelen aanpak

Dit is een publicatie van Leerwerkloket Midden-Brabant en Midpoint Brabant 

Bij VPT zetten wij de medewerker centraal. Wij vinden het heel belangrijk dat onze mensen zich zoveel mogelijk blijven ontwikkelen en daardoor zoveel mogelijk zelfstandig zijn. De medewerkers nemen zelf beslissingen en lossen gezamenlijk dingen op. Ze laten wel eens merken dat ze mij niet meer nodig hebben. Dat ze het samen net zo goed of misschien wel beter kunnen en weten dan ik. En dat vind ik dus een pluspunt waar ik echt trots op ben.

Bij het aannemen van mensen kijken wij niet direct naar opleiding of achtergrond. Wij kijken meer naar de juiste competenties en skills. Er is namelijk geen opleiding waar je kunt leren wat wij hier doen. De meeste mensen die hier binnenkomen hebben wel iets van een technische achtergrond, maar ze beheersen dus niet het volledige vak. Dat moeten wij ze leren. Dat kan alleen maar als wij ze de tijd en ruimte geven om dat te leren. Wij zetten bijvoorbeeld groen en grijs bij elkaar. Ik bedoel daarmee dat wij iemand die net van school komt, koppelen aan iemand die al dertig jaar het vak beoefent. Daarmee creĆ«ren we een dynamiek waarbij mensen van elkaar gaan leren.

Lees verder

Afbeeldingen

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen