Op ‘wereldreis’ met Surinaamse, Afghaanse en Oekraïense koks bij Brabants Besten Dieuwke Stellinga

09-02-2023

Interview in het Eindhovens Dagblad over Restaurant Onze Kerk

Dit is een publicatie van Eindhovens Dagblad

Op ‘wereldreis’ met Surinaamse, Afghaanse en Oekraïense koks bij Brabants Besten Dieuwke Stellinga. Onder de noemer 'Onze Kerk op wereldreis' betrekt Dieuwke de lokale gemeenschap bij Restaurant Onze Kerk. "We willen het potentieel uit de omgeving benutten, of dat nu met regionale producten of met mensen is. Zo kwamen we op het idee van wereldreis-avonden met koks uit andere landen”, aldus Dieuwke.

Bekijk het hele artikel

Afbeeldingen

Succesvol maatschappelijk verantwoord ondernemen
              

brabants besten

interviews

in het nieuws

agenda

podcasts & webinars

publicaties

Betrokken werkgeverschap voor de toekomst
              

inclusiviteit

sociale innovatie

leven lang ontwikkelen

economie van morgen

Neem contact op
en volg ons online 

              

blieftink@brabant.nl

inschrijven nieuwsbrief

Ga naar de Twitter (X) pagina van Innovatief werkgeverschap  Ga naar de LinkedIn pagina van Innovatief werkgeverschap

              

 
Cookie-instellingen